Cincin Kawin (DA-01)

Cincin Kawin DA-01

Cincin Kawin dengan desain modern dibalut kombinasi warna putih mengkilat & doft. Membuat penampilan cincin ini begitu elegan dan mewah.  Batu permata hanya terdapat untuk cincin cewek saja.

Bahan :
Silver with Gold Plated (Silver Lapir Emas)

Harga : 420.000

Twitter

No Results Found

Blogs

Cincin Kawin (DA-01) | Safira Jewelry
Cincin Kawin DA-01. Cincin Kawin dengan desain modern dibalut kombinasi warna putih mengkilat & doft. Membuat penampilan cincin ini begitu elegan dan mewah. Batu permata hanya terdapat untuk cincin cewek saja.
Aku kawin lagi 4 tahun - na __Reality & Fantasy Ieyza Afiey
Selamat bercuti kepada semua ..mesti tengah happy giler kan?? hee.. ieyza pun gembira jugak ni.. nak bagitahu semua yang lagi 4 tahun ieyza nak kawin da..bakal menamatkan zaman bujang ini.. makna nya masa umur ieyza 24 tahun la . ... kitorang pun borak-borak la... tiba-tiba dia cakap nak tengak ke berapa umur kawin nanti..ieyza pun cakap la.. boleh ke ? pastu dia cakap..ada satu cara ustazah dia yang ajar..amik cawan, cincin ,air, pastu sehelai rambut.
Our Stories: Ring hunting for her
Cincin tunang i plak size 13 ok! sbb lebar..so, tak bley amik size kecik. Disebabkn i takut jadi gemuk..or tetiba masa kawen da tak muat cincin...i buy another cincin emas yg nipis mcm tu juga..tp size 12...as for my guideline.
Baitul Muslim YaNa: ~Mas Kahwin~
at least bernilai dan ada nilainya tersendiri,. memandangkan ctah belum ada cincin batu,. so ctah pun terpikir nak da cincin batu,. memandangkan juga cincin nikah agak terlalu besar dan lembut kerana nilai emasnya paling ...

Videos

No Results Found

Facebook

No Results Found

Powered by WordPress SEO Tools

Comments are closed.