Cincin Kawin (DA-01)

Cincin Kawin DA-01

Cincin Kawin dengan desain modern dibalut kombinasi warna putih mengkilat & doft. Membuat penampilan cincin ini begitu elegan dan mewah.  Batu permata hanya terdapat untuk cincin cewek saja.

Bahan :
Silver with Gold Plated (Silver Lapir Emas)

Harga : 420.000

Twitter

No Results Found

Blogs

Cincin Kawin (DA-01) | Safira Jewelry
Cincin Kawin DA-01. Cincin Kawin dengan desain modern dibalut kombinasi warna putih mengkilat & doft. Membuat penampilan cincin ini begitu elegan dan mewah. Batu permata hanya terdapat untuk cincin cewek saja.
Aku kawin lagi 4 tahun - a __Reality & Fantasy Ieyza Afieyn
Selamat bercuti kepada semua ..mesti tengah happy giler kan?? hee.. ieyza pun gembira jugak ni.. nak bagitahu semua yang lagi 4 tahun ieyza nak kawin da..bakal menamatkan zaman bujang ini.. makna nya masa umur ieyza 24 tahun la . ... kitorang pun borak-borak la... tiba-tiba dia cakap nak tengak ke berapa umur kawin nanti..ieyza pun cakap la.. boleh ke ? pastu dia cakap..ada satu cara ustazah dia yang ajar..amik cawan, cincin ,air, pastu sehelai rambut.
Our Stories: Ring hunting for her
Cincin tunang i plak size 13 ok! sbb lebar..so, tak bley amik size kecik. Disebabkn i takut jadi gemuk..or tetiba masa kawen da tak muat cincin...i buy another cincin emas yg nipis mcm tu juga..tp size 12...as for my guideline.
MAGG & Company ... - Magg69 - Blogger
Tuesday, March 01, 2005. Da Demise N Loss Of ...... I'm sad n angry... At times I blame myself... At times I blame my lil-son.... Arrgghhhhh.. Uwahhhhhh... My wedding ring is nowhere 2 b found... ((It's my mas kawin)It has been missing in action 4 abt 4 mths... D last ... Me : Ash, where's ibu's ring?? Cincin ibu?? Cincin kawin ibu maner?? Ash : Tapa Tawin (Siapa kahwin) Me: Cincin ibu lah?? maner?? Ash : Dah buang tak tolet (Dah buang kat toilet) Me : What?? kenaper buang kat toilet

Videos

No Results Found

Facebook

No Results Found

Powered by WordPress SEO Tools

Comments are closed.